Kleutertraining

Hallo! Hey!! Joehoe!!! Wij zijn Boul en Boulette, twee doldwaze vriendjes die garant staan voor gezellige balpret! Samen met onze vriendjes tussen 3 en 6 jaar sporten en spelen wij in onze clubs in Turnhout en Retie. Op woensdag en zaterdag kan je op onze clubs een knotsgekke kleutertraining volgen en in de vakanties kan je bij terecht voor een hele week bal-plezier.

Breed gamma aan balsporten

Omdat we een beetje nieuwsgierig zijn, nog veel willen ontdekken en nog graag van verschillende sporten willen proeven, bieden wij een breed gamma aan balsporten aan. Wij zijn immers nog jong, soms een beetje onstuimig maar bovenal heel erg enthousiast. Door samen te sporten en te spelen geraken we onze energie kwijt, terwijl we ontdekken welke balsport ons nog meer ligt dan de andere. We gooien dus een balletje op, kaatsen hem terug, en leren ook dat iedereen wel eens een balletje misslaat.

Met Boul en Boulette komen spelen, is dan ook komen bewegen, sporten, dansen, zingen, knutselen en zoveel meer. We ontdekken samen allerlei balsporten met aandacht voor balgewenning, coördinatie en balgevoel. Op een speelse maar kwaliteitsvolle manier gaan onze trainers, allen voorzien van een pedagogisch diploma in combinatie met een sportgeraleteerd diploma, voor niet minder dan een glimlach op het gezichtje van elk Boul en Boulette vriendje.

Boul en Boulette leren zo welke sportieve uitdaging het best bij elk van hun vriendjes past. Of nadien dan een toekomst wacht in de volleybal of hockey, tennis of voetbal: de basis wordt bij Boul en Boulette gelegd. Dit doen wij tijdens onze wekelijkse sportmomentjes op zaterdag en zondag, maar ook tijdens heel fijne kampjes tijdens de vakantie, waarover je verder op deze site meer informatie vindt.

Heb je dus zin in gevarieerde sporttrainingen, creamomenten, vriendschap en plezier? 

Dan ben jij heel erg welkom om te komen sporten en spelen, om samen met ons en al je vriendjes te komen genieten van balpret bij Boul en Boulette!

Schrijf je snel in via deze site… dan gaat de bal aan het rollen… en we geven samen een lap op die bal!

Inschrijven

Inschrijven kan via www.baselinetennisacademie.be

 

 

BoulenBoulette_Verliefd
© marin-artist.com

Locaties

  • TTV (Turnhout)
  • TC De Bempdekens (Retie)

Wanneer

Woensdag om 13.30u en op zaterdag om 9.00u

Prijs: 165 euro (lidgeld inbegrepen) voor 20 winterlessen.

woensdag om 14.00u en zaterdag 9.00u of 10.00u

Prijs: 165 euro (lidgeld inbegrepen) voor 20 winterlessen.

*inclusief verzekeringsbijdrage